Termeni si Conditii de Utilizare


1. Accesarea acestui site este un privilegiu si nu un drept. eZone.ro isi rezerva dreptul de a-si alege atat clientii cat si vizitatorii acestui site web.

2. Utilizarea acestui site web se face pe propria raspundere a vizitatorului. eZone si proprietarii de drept al acestuia nu pot fi acuzati, trasi la raspundere sau sanctionati, in nici un fel pentru functionarea incorecta a dispozitivulului de pe care este accesat acest site si de nici o dauna fizica/psihica/morala a vizitatorului anterior/ulterior vizitei.

3. Continutul ofertelor prezente in acest site este direct furnizat de catre retelele de marketing afiliat, ori proprietarii de magazine online / site-uri web promovate. eZone nu comercializeaza niciun produs din cele prezentate in portal, in afara serviciilor IT & Networking prezentate in sectiunea de jos a site-ului.

4. Valabilitatea ofertelor prezente pe site nu face subiectul responsabilitatii eZone.ro ori a proprietarilor de drept.

5. Replicarea continutului acestui site se face doar cu acordul scris din partea unui reprezentant oficial eZone.ro in urma unei discutii ce poate fi inceputa folosind formularul de contact.

5. Continutul “Termeni si Conditii” poate fi oricand modificat fara nici o notificare in prealabil. Utilizatorii/vizitatorii au obligatia de a verifica periodic aceasta pagina.

6. Daca esti in cautarea unui articol special, foloseste motorul de cautare si vezi ce magazine au pe stoc produsul cautat si selecteaza pretul cel mai bun.