Preturi mici si livrare rapida

Ai peste 300000 de produse de la magazine populare


eZone.ro este cel mai mare agregator de produse Electronice si IT, Casa si Gradina, Telefoane si Tablete, precum si aparatura Foto, Video si Audio. Aducem la un loc toate articolele vandute de magazine online din Romania, la cele mai mici preturi, sub un singur acoperis.

Agregatorul eZone.ro este administrat de societatea comerciala AXWELL SERV SRL, CUI RO24613290. Societatea noastra nu vinde produse, ci ofera servicii de promovare a articolelor si produselor puse la dispozitia publicului de magazine de e-commerce din Romania.

eZone comercializeaza peste 10000 de articole din peste 15 categorii (IT, electronice, electrocasnice, casa si gradina) prin intermediul noului magazin online furnizat de catre societatea comerciala VODIXAD SRL la adresa: Shop.eZone.ro .

In decursul anilor am descoperit un numar aproape infinit de magazine cu vanzare online, fiecare magazin avand produse diferite.

Din acest motiv ne-am decis sa adunam intr-un singur loc toate magazinele cu vanzari de produse online reprezentate de societati comerciale inregistrate la Registrul Comertului, pentru ca publicul din Romania sa poata face alegerile naturale mult mai usor si mult mai sigur.

Mai pe scurt: gasesti tot ce vrei intr-un singur loc.

In functie de necesitati si preferinte alege magazinul dorit pentru a vedea produsele disponibile.

Daca esti in cautarea unui articol special, foloseste motorul de cautare si vezi ce magazine au pe stoc produsul cautat si selecteaza pretul cel mai bun.


Ce vei gasi pe eZone ?


  •  268415 produse disponibile din stoc;
  •  3 categorii principale;
  •  36 comercianti verificati din Romania;
  •  187990 achizitii realizate cu succes si livrate rapid.