Dulap pentru baie cu 3 sertare si 1 usa Vasagle, 60 x 30 x 80 cm, PAL, maro rustic
Dulap pentru baie cu 3 sertare si 1 usa Vasagle, 60 x 30 x 80 cm, PAL, maro rustic

Dulap pentru baie cu 3 sertare si 1 usa Vasagle, 60 x 30 x 80 cm, PAL, maro rustic

RON 461.0

In stoc

Acest produs este publicat la data de 13-02-2024: 05:02 si vandut de Mezoni. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate.

Totul este sub control Aveti nevoie de un prosop dupa dus? Ati ramas fara hartie igienica? Acum nu mai trebuie sa fugiti in alta camera pentru a le lua, deoarece acest dulap de depozitare cu o capacitate mare va poate depozita toate consumabilele necesare in baie.
Cand depozitarea intalneste stilul Cine spune ca o piesa de mobilier practica nu poate fi frumoasa? Acest dulap de baie nu numai ca are 3 sertare si 3 compartimente in spatele usii, dar este un punct de atractie in orice baie, datorita aspectului vintage fermecator.
Stabilitatea inainte de toate Fabricat din PAL de inalta rezistenta si detalii bine realizate care sporesc stabilitatea, acest dulap promite o durata de viata lunga; kitul anti-inclinare este inclus, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji ca copiii il vor rasturna.

O solutie inteligenta: Doriti sa depozitati obiecte de dimensiuni diferite intr-un singur loc si sa folositi la maximum fiecare centimetru? Atunci rasfatati-va cu acest dulap de depozitare, care are 2 rafturi reglabile pe inaltime in spatele usii!
Simplu si fermecator: Nu va faceti niciodata griji cu privire la asamblare! Piesele numerotate si instructiunile usor de urmat fac ca acest dulap de depozitare sa fie usor de asamblat - partea dificila este sa te decizi unde sa-l plasezi in sufragerie, dormitor sau dulap!

Specificatii:
Culoare: Maro rustic
Material: Panouri aglomerate
Dimensiunea produsului: 60 x 30 x 80 cm
Capacitate maxima de incarcare statica totala: 20 kg

Continutul pachetului:
1 x Cabinet de baie
2 x Kit anti-inclinare
1 x Kit de asamblare

Nota clientilor

1

    Acest produs nu a primit inca nici o nota. Fii primul care publica o nota si un comentariu daca l-ai cumparat deja.

Da-i o nota: