Unsoare (Vaselina) U90 Ca3 400Gr Mpp
Unsoare (Vaselina) U90 Ca3 400Gr Mpp

Unsoare (Vaselina) U90 Ca3 400Gr Mpp

RON 14.0

In stoc

Acest produs este publicat la data de 28-01-2025: 11:01 si vandut de Zep. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate.

Descriere condițiile de calitate pentru UNSOAREA U90 Ca3, sunt urmatoarele Caracteristicile fizico-chimice: Valori Metode de încercare STAS/SR(EN)ISO/ASTM/ GOST Aspect Unsoare omogenă vizual Culoare galben-deschis până la maro vizual Miros Specific, de produs petrolier Punct de picurare, 0C ≥ 93 STAS 6170 ASTM D 97 Punct de inflamabilitate, 0C ≥ 220 STAS 6170 ASTM D 97 Punct de curgere , 0C ≥ -30 Vâscozitate la 00C şi gradient mediu al vitezei de deformare 10/s, Pa.s Max. 250 GOST 7163-84 Determinarea consistenţei semi-solidelor, penetrare în con, -60 c, la 25°C, (0,1mm): 235 – 255 STAS 2392 SR ISO 2137 Limita rezistenţei la forfecare la 500C, Pa (g/cm2) Min. 363 - 431 ( 3,7-4,4) GOST 7143 Ponderea de alcalii libere în masă la transformarea în NaOH, % 0,08 -0,11 STAS 4947 Conţinut de acizi organici liberi lipsă GOST 6707 Conţinut de impurităţi mecanice insolubile în HCl lipsă STAS 12721, pct. 4 Conţinut de apă, % 0,9 - 1,2 STAS 24/2 Conţinut de săpunuri de calciu, acizi graşi care intră în componenţa grăsimilor, % Min. 11 GOST 9211 Solubilitate în apă insolubil Solubilitate în solvenţi organici solubil Proprietăţi oxidative In condiţii standard de depozitare, unsoarea nu oxidează, nu hidrolizează şi nu polimerizează la ungerea rulmentilor, lagarelor, si a altor dispozitive si mecanisme, conform prescriptiilor, in conditii de solicitare normale ambalarea, marcarea, depozitarea, transportul și manipularea se face conform STAS 4225 și a instrucțiunilor / procedurilor interne Caracterstici Tehnice Mod de ambalare: Galeti de 0,4 kg Termenul de garanție este de 5 ani de la data fabricației Volum: 0.001 Lxlxh: 9.5x9.5x11

Nota clientilor

1

    Acest produs nu a primit inca nici o nota. Fii primul care publica o nota si un comentariu daca l-ai cumparat deja.

Da-i o nota: