Acest produs este publicat la data de 07-10-2023: 04:10 si vandut de Fermier. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate.
Pret/1 fiola Dagonis este un fungicid polivalent, usor de folosit si care se poate aplica la peste 20 de culturi: pomo fructiferi (mar, par) si legume (tomate, pepene, castraveti, mazare, morcov, salata, praz, ceapa, broccoli, conopida varza, capsun, vinete, ardei, patrunjel de radacina, sfecla rosie, etc.) Mod de actiune Produsul Dagonis combina proprietatile a doua substante active: fluxapiroxad si difenoconazol Cele doua substante active sunt complementare si combinatia lor asigura un control de lunga durata asupra unui spectru larg de boli. Recomadnari Combinatia celor doua substante active cu activitate de contact si sistemica face ca produsul Dagonis sa fie o unealta utila pentru managementul rezistentei. Cu toate ca modul de actiune al produsului Dagonis permite si utilizarea curativa, pentru a evita infestarii ireversibile a culturii, recomandam aplicarea preventiva a produsului. Avantajele insecticidului Dagonis Omologat pentru o gama larga de culturi (mar, par, legume) Eficacitate extraordinara impotriva unor agenti patogeni importanti Protectie indelungata Timp de pauza favorabil pana la recoltate Integrare excelenta in programele de gestionare a reziduurilor Unealta pentru managementul rezistentei datorita sinergiei celor doua substante active. Dagonis contine: 50 g/l difenoconzol + 75 g/l fluxapiroxad Spectrul de activitate si mod de folosire: Dagonis se utilizeaza la culturile si in dozele conforme tabelului de mai jos: Cultura Daunatori Doza omologata Numar de aplicari Perioada de aplicare Ardei Alternarioza 1 l/ha max. 2 tratamente BBCH 14-89, de la 4 frunze pana la coacerea deplina a fructelor. Aplicare in sere si solarii. Fainare sau mucegai prafos 0.6 l/ha Broccoli Alternarioza Patarea alba 1 l/ha max. 3 tratamente BBCH 41-91, de la inceputul formarii capatanii pana la coacerea completa, formarea completa a capatanii. Capsuni Fainarea 0.6 l/ha max. 3 tratamente BBCH 60-89, de la deschiderea primelor flori pana la recoltarea fructelor. Aplicare in camp, sere si solarii. Ceapa Alternarioza Rugini 1 l/ha max. 2 tratamente BBCH 13-49, de la 3 frunze tipice normal dezvoltate pana la bulb complet dezvoltat, forma tipica soiului. Conopida Alternarioza Patarea alba 1 l/ha max. 3 tratamente BBCH 41-91, de la inceputul formarii capatanii pana la coacerea completa, formarea completa a capatanii. Curcubitacee (castravete, pepene, dovleac) Fainare sau mucegai prafos Patarea frunzelor 0.6 l/ha max. 3 tratamente BBCH 14-89, de la 4 frunze pana la coacerea deplina a fructelor. Mazare Complex boli foliare Putregaiul alb Rugini 2 l/ha max. 1 tratamente BBCH 15-89, de la 5 frunze pana la maturitatea boabelor (boabe uscate ce capata culoarea caracteristica soiului). Mar Fainarea marului 0.72 l/ha sau 0.4 l/10000 m2 LWA (LWA - suprafata peretelui foliar) max. 3 tratamente BBCH 53-81, de la inceputul deschiderii mugurilor florali pana la inceputul coacerii fructelor (intrarea in parga). Rapanul marului 1.2 l/ha sau 0.7 l/10000 m2 LWA (LWA - suprafata peretelui foliar) Morcov Alternarioza 1 l/ha alternarioza frunzelor / radacinilor - max. 2 tratamente BBCH 12-49, de la 2 frunze adevarate desfacute complet pana la dezvoltarea completa a radacinii. Fainarea morcovului si pastarnacului 0.6 l/ha max. 2 tratamente Putregaiul alb 2 l/ha max. 1 tratament Par Boli foliare ale tulpinii sau ale fructelor Fainarea parului 0.72 l/ha sau 0.4 l/10000 m2 LWA (LWA - suprafata peretelui foliar) max. 3 tratamente Rapan 1.2 l/ha sau 0.7 l/10000 m2 LWA (LWA - suprafata peretelui foliar) BBCH 53-81, de la inceputul deschiderii mugurilor florali pana la inceputul coacerii fructelor (intrarea in parga). Praz Alternarioza Rugini 1 l/ha max. 2 tratamente BBCH 13-49, de la 3 frunze tipice normal dezvoltate pana la bulb complet dezvoltat, forma tipica soiului. Radacinoase (morcov, pastarnac, ridichi, sfecla rosie, telina, patrunjel de radacina, etc.) Alternarioza 1 l/ha max. 2 tratamente BBCH 12-49, de la 2 frunze adevarate desfacute complet pana la dezvoltarea completa a radacinii. Fainare sau mucegai prafos (la cereale) 0.6 l/ha Putregaiul alb al florii-soarelui, Putregaiul (alb) al radacinilor si coletului 2 l/ha max. 1 tratamente Salata (in sere si solarii) Putregaiul alb Rizoctonioza 1.2 l/ha max. 2 tratamente BBCH 12-49, de la 2 frunze adevarate pana la atingerea masei vegetative maxime. Tomate Alternarioza 1 l/ha max. 2 tratamente BBCH 14-89, de la 4 frunze pana la coacerea deplina a fructelor. Fainare sau mucegai prafos (la cereale) 0.6 l/ha Patarea cafenie a frunzelor 1 l/ha Varza Alternarioza Patarea alba 1 l/ha max. 3 tratamente BBCH 41-91, de la inceputul formarii capatanii pana la coacerea completa, formarea completa a capatanii. Varza de Bruxelles Alternarioza Patarea alba 1 l/ha max. 3 tratamente BBCH 41-91, de la inceputul formarii capatanii pana la coacerea completa, formarea completa a capatanii. Vinete Alternarioza 1 l/ha max. 2 tratamente BBCH 14-89, de la 4 frunze pana la coacerea deplina a fructelor. Aplicare in sere si solarii. Fainare sau mucegai prafos (la cereale) 0.6 l/ha Timp de pauza: Pomi fructiferi (mar si par) 35 zile Tomate 3 zile Cucurbitacee 3 zile Mazare 7 zile Morcovi 7 zile Patrunjel de radacina 7 zile Radacinoase si tuberifere 7 zile Salata 14 zile Praz 14 zile Ceapa de primavara 14 zile Broccoli, conopida 14 zile Varza 14 zile Varza de Bruxelles 14 zile Capsun 1 zi Vinete 3 zile Ardei 3 zile
Acest produs nu a primit inca nici o nota. Fii primul care publica o nota si un comentariu daca l-ai cumparat deja.