Acest produs este publicat la data de 27-10-2024: 06:10 si vandut de Fermier. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate.
Tratarea antioxidantă a vinului și a băuturilor pe bază de vin. Protejează vinul împotriva oxidării. Îmbunătățește stabilitatea vinului. Păstrează aroma și prospețimea. Caracteristici: pudră. Compoziție: Acid ascorbic, metabisulfit de potasiu, acid citric anhidru si acid metatartric. Vinul pe lângă o mai bună conservare, ajunge mult mai ușor la echilibrurile oxidoreductive ideale pentru a-și conserva pe deplin aromele, prospețimea. Tratamentul nu are contraindicații. Dozare:10-25 g/100 L vin Mod de Utilizare: Se dizolvă canitatea stabilită de Redox Pro Wine în puțin vin și se introduce în vasul cu vinul destinat tratamentului. Trebuie adăugat în faza finală a pregătirii vinului, eventual înainte de ultima filtrare.
Acest produs nu a primit inca nici o nota. Fii primul care publica o nota si un comentariu daca l-ai cumparat deja.