Aparat de gatit Sous Vide, 1200W,
Aparat de gatit Sous Vide, 1200W,

Aparat de gatit Sous Vide, 1200W, "Enfinigy" - Zwilling

RON 595.0

In stoc

Acest produs este publicat la data de 07-04-2025: 08:04 si vandut de KitchenShop. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate.

Gatitul sous-vide este acum simplu cu aparatul de Sous Vide ZWILLING ENFINIGY!Gatitul sub vid sau gatitul in vid este folosit in mod traditional pentru a gati carnea si pestele, dar legumele si fructele pot fi, de asemenea, gatite cu aceasta metoda. Alimentele sunt ambalate in siguranta intr-o punga de vid. Temperatura ideala de gatit pentru fiecare aliment este mentinuta pe toata durata perioadei de gatire, ceea ce permite o gatire deosebit de blanda si uniforma.Aparatul compact si practic nu controleaza doar temperatura apei si timpul de gatire - este, de asemenea, usor de utilizat: setati temperatura dorita si timpul de gatire pe ecranul tactil LED si lasati aparatul sa faca restul.Datorita treptelor mici de temperatura de 0,5°C si a unei precizii de +/- 0,1°C-0,2°C intre 40 si 70°C, va puteti seta cu precizie stick-ul sous-vide. In timp ce va concentrati asupra altor sarcini din bucatarie, functia cronometru (interval 0 –99:59 ore) tine evidenta timpului de gatit. Dupa gatire, aparatul emite un semnal sonor si se opreste automat.Caracteristici:Afisaj tactil LED intuitiv cu afisaj integrat pentru temperatura si cronometru;Setare exacta a temperaturii de la 0°C la 90°C in trepte de 0,5°C;Stabilitate la temperaturi ridicate de +/- 0,1°C-0,2°C in intervalul 40°C-70°C;Functie cronometru de la 0 la 99:59 ore la intervale de 1 minut / semnal acustic si oprire automata dupa terminarea programului;1200 W pentru incalzirea rapida a apei;Suport integrat pentru atasare la o oala sau un recipient;Siguranta maxima datorita carcasei impermeabile si certificarii IPX7;Element de incalzire din otel inoxidabil cu componenta din plastic rezistent la caldura pe partea inferioara pentru a evita zgarierea oalei;Include geanta de depozitare textila.Despre gatirea Sous VideSous-vide este o metoda de gatit in care pestele, carnea sau legumele sunt ambalate in vid si gatite intr-o baie de apa la temperatura optima si cea mai scazuta posibila. Cand ambalati in vid, blocati toate aromele in punga si impiedicati evaporarea lor in aer sau apa. Sous-vide va ofera o experienta gustativa mai intensa, indiferent daca gatiti carne, peste sau legume.Sous-vide devine o metoda de gatit mai usoara cu ajutorul pompei si pungilor de vid Fresh & Save si bineinteles aparatul Sous Vide Enfinigy. Umpleti o oala cu apa, atasati aparatul de margine si setati timpul si temperatura de gatire - cand temperatura apei a fost atinsa, puneti pungile in vid in apa pana cand timpul s-a scurs. Specificatii tehniceTensiune nominala: 220-240 V∼, 50–60 Hz;Putere: 1200 W;Clasa de protectie: IPX7;Temperatura: max. 90°C;Stabilitate temperatura 40–70°C: ± 0.1–0.2 ºC;Stabilitate temperatura <40 si >70°C: ± 0.2–0.5 ºC;Setare cronometru: 0–99:59 ore;Capacitate vas de gatit: 6-20 l;Lungime cablu de alimentare: 125 cm;Recirculare: 10 l/min;Dimensiuni fara/cu clema (Øxh): 65 x 315 mm/ 95 x 315 mm;Greutate: 1,2 kg.

Nota clientilor

1

    Acest produs nu a primit inca nici o nota. Fii primul care publica o nota si un comentariu daca l-ai cumparat deja.

Da-i o nota: