Conservant Alimentar pentru fermentatie 18% SO2 5 l
Conservant Alimentar pentru fermentatie 18% SO2 5 l

Conservant Alimentar pentru fermentatie 18% SO2 5 l

RON 75.0

In stoc

Acest produs este publicat la data de 06-11-2023: 11:11 si vandut de FitoMag. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate.

Conservant Alimentar 18% (concentratie 18% SO2)(produs din Metabisulfit de Potasiu) 5 lECOCONSERVANTII ALIMENTARI produsi de Mifalchim Group au concentratia de 18% S02 si sunt obtinuti din solubilizarea cristalelor de METABISULFIT DE SODIU sau POTASIU in apa demineralizata obtinandu-se o solutie apoasa limpede fara sediment utilizata pentru fermentatia controlata a mustului in vederea vinificarii. Totodata solutia in concentratie de 18% mai poate fi utilizata in industria conservelor de legume fructe si carne ca si conservant.Utilizare:Pentru uz enologic – industria de vinificatie; industria conservelor de legume si fructe industria de panificatie.Doza de utilizare:min. 300 ml – max. 400 ml /10001 de must;min. 300 ml – max. 400 ml / 1000 kg de struguri sanatosi;min. 500 ml – max. 800 ml / 1000 kg de struguri vatamati.Pentru uz enologic produsul trebuie adaugat peste struguri inainte de zdrobire sau peste mustul proaspat presat. Produsul mai poate fi adaugat dupa ce a avut loc fermentatia si vinul a fost tras de pe drojdie.ATENTIE! Adaugarea produselor de sulfitare dupa ce fermentatia s-a declansat poate cauza inhibarea acesteia.Produsul se utilizeaza si in procesul de conservare a muraturilor folosindu-se o doza de 25-30 ml / 100 kg produse (doza de conservant se omogenizeaza in saramura inainte de a avea loc fermentatia sau dupa ce a avut loc aceasta urmata de vanturare.Produsul se utilizeaza la prepararea pastei de tomate si al conservelor de legume si fructe (maxim 25 ml conservant /100 kg de compozitie adaugata dupa racirea produsului).ATENTIE! Produsele conservate cu ajutorul aditivului conservant alimentar cu continut de S02 vor putea fi consumate dupa minim 21 zile de la data adaugarii produsului.Pentru dezinfectia vaselor din lemn mase plastice sau sticla inaintea depozitarii produselor conservate de legume si fructe.ATENTIE! Se depoziteaza in spatii bine aerisite iar temperatura in spatiul de depozitare nu trebuie sa depaseasca vara 20-25°C iar in sezonul rece -5°C.Dupa utilizare ambalajul va fi depozitat in locuri izolate uscate special amenajate in vederea ridicarii si eliminarii.Mod de Actiune Conservant Alimentar Fermentatie ControlataUtilizare in GospodarieConservare Fructe Conservare Legume Obtinere de Muraturi Tratare Must Tratare Struguri Tratare Vin Vin Tras de pe Drojdie

Nota clientilor

1

    Acest produs nu a primit inca nici o nota. Fii primul care publica o nota si un comentariu daca l-ai cumparat deja.

Da-i o nota: