Autoclav 30L , din inox, pentru fabricarea conservelor, cu manometru,termometru si supapa de siguranta 6 Bari,capacitate maxima 24 borcane
Autoclav 30L , din inox, pentru fabricarea conservelor, cu manometru,termometru si supapa de siguranta 6 Bari,capacitate maxima 24 borcane

Autoclav 30L , din inox, pentru fabricarea conservelor, cu manometru,termometru si supapa de siguranta 6 Bari,capacitate maxima 24 borcane

RON 2290.0

In stoc

Acest produs este publicat la data de 05-11-2025: 01:11 si vandut de Micul Meserias. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate.

Autoclav 30l pentru fabricarea conservelor este un produs din inox alimentar pentru fabricarea conservelor din carne, peste, legume si fructe. Inox alimentar AISI304.Dispune de un termometru cu o temperatura maxima de 120°C si poate functiona la o temperatura de lucru intre 105°C si 120°C. Temperatura maxima pe care o poate atinge este de 125°C. In dotare are un manometru cu o capacitate de afisare pana la 6 bari si o presiune de lucru intre 3 si 4 bari, cu o presiune maxima de lucru de 5 bari. Grosimea peretilor este de 1,5 mm, iar grosimea fundurilor este de 2 mm, asigurand durabilitate si fiabilitate pentru intreaga structura.Amplasarea borcanelor in autoclava 30L:0.5 litri: 24 borcane0.7 litri: 16 borcane1 litru: 14 borcaneInaltimea recomandata a spatiului de aer in borcanul comandat introdus in autoclav trebuie sa fie intre 20-30 mm.In dotare sunt incluse un manometru, un termometru, o supapa de siguranta automata la 6 bari, un robinet cu mufa pentru compresie, un suport cu gauri pentru borcane, instructiuni de utilizare si o carte cu retete, fiind alegerea ideala pentru conservarea casnica si utilizarea profesionala.Autoclav 30L pentru fabricarea conservelor se foloseste in felul urmator:Pregatiti borcane cu capace noi si benzi elastice noi.Puneti borcanele in autoclava, nivelul apei din autoclava ar trebui sa fie cu cel putin 3 centimetri mai mare decat nivelul ultimului rand de banci.Strangeti foarte bine capacul clemei, conexiunile detasabile ar trebui sa fie bine rasucite.Creati presiune (pompare) prin supapa la 0,8-1 atmosfera.Opriti focul, monitorizam cresterea temperaturii si a presiunii, care in sine incepe sa creasca: presiunea de 3 atmosfere pe manometru corespunde aproximativ cu temperatura de 120 de grade pe termometru.Exemple de referinta:Carnea se gateste la o temperatura de 120 de grade. Legumele, fructele la 110 de grade.Timp aproximativ de pasteurizare:Carne tare, oa

Nota clientilor

1

    Acest produs nu a primit inca nici o nota. Fii primul care publica o nota si un comentariu daca l-ai cumparat deja.

Da-i o nota: