Zdrobitor struguri manual Campina, capacitate cuva 25 Kg, productie 350 Kg/h
Zdrobitor struguri manual Campina, capacitate cuva 25 Kg, productie 350 Kg/h

Zdrobitor struguri manual Campina, capacitate cuva 25 Kg, productie 350 Kg/h

RON 229.0

In stoc

Acest produs este publicat la data de 30-09-2023: 05:09 si vandut de Micul Meserias. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate.

In scopul eliberarii mustului din boabele de struguri pentru separarea de seminte, pielita si componentele solide ale pulpei, este necesara spargerea pielitei si destramarea miezului bobului. Aceasta operatie ce poarta numele de zdrobire, trebuie sa satisfaca anumite conditii de care depinde calitatea mustului obtinut. Operatia tehnologica initiala din cadrul prelucrarii primare a strugurilor este zdrobirea bobitelor si separarea ciorchinilor (desciorchinarea). Acest zdrobitor este indispensabil oricarei gospodarii. Mod de utilizare: •Zdrobitorul de  struguri se amplaseaza deasupra butoiului unde se vor colecta strugurii zdrobiti si se invarte manivela. •Inainte de utilizare se va spala bine zdrobitorul cu jet de apa. •Zdrobitorul se va amplasa deasupra unui vas cu capacitate de minim 50L (butoi, putina) in care sa se colecteze strugurii zdrobiti. •Alimentarea cuvei zdrobitorului va fi facuta fara frunze sau parti lemnoase – altele decat ciorchinii strugurilor. Intretinere: •Suportul si manivela vor fi protejate anticoroziv prin vopsire cu pulbere in camp electrostatic. Beneficii client: •nu afecteaza gustul mustului (vinului); •greutate mica; •usor de manevrat. Avantaje zdrobitorul de struguri  •confectionat din tabla vopsita antirugina; •role de antrenare si zdrobire din material compozit cu o dantura speciala, astfel incat sa se asigure un pasaj de zdrobire sigur si continuu, progresiv; efortul depus fiind minim. Specificatii tehnice: •Actionare  manuala.

Nota clientilor

1

    Acest produs nu a primit inca nici o nota. Fii primul care publica o nota si un comentariu daca l-ai cumparat deja.

Da-i o nota: