Bancheta Vasagle Ekho, 120 x 40 x 45 cm, max 300 kg, piele ecologica/otel, verde padure
Bancheta Vasagle Ekho, 120 x 40 x 45 cm, max 300 kg, piele ecologica/otel, verde padure

Bancheta Vasagle Ekho, 120 x 40 x 45 cm, max 300 kg, piele ecologica/otel, verde padure

RON 360.0

In stoc

Acest produs este publicat la data de 13-02-2024: 05:02 si vandut de Mezoni. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate.

Imbunatateste-ti spatiul Descopera bancheta de intrare VASAGLE EKHO Collection, unde pielea sintetica intalneste cusaturile rafinate. Marginile sale subtile curbate dau prioritate sigurantei, in timp ce liniile metalice elegante creeaza senzatia unui spatiu suplimentar.
Robusta si durabila Aceasta bancheta de capat de pat, realizata din materiale premium si sustinuta de un cadru robust din otel, este construita pentru a rezista in timp. Suporta cu incredere pana la 300 kg (660 lb), asigurandu-va ca sunteti intotdeauna in siguranta.
Confort la fiecare asezare Aceasta banca captusita ofera un scaun confortabil care rezista, trecand testul timpului fara sa se deformeze.
Versatilitate radianta] Fie ca este folosita ca o masuta de cafea fermecatoare in camera de zi, o banca pentru pantofi pe hol, o banca confortabila in dormitor sau un scaun suplimentar elegant in dressing, aceasta bancheta tapitata se adapteaza perfect la toate nevoile dvs.
Asamblare fara efort, ingrijire usoara Nu numai ca banca pentru dormitor este usor de asamblat, dar este, de asemenea, confectionata din piele sintetica rezistenta la uzura, care este usor de ingrijit. Urmati pur si simplu instructiunile clare pentru a atasa picioarele si sunteti gata.

Specificatii:
Culoare: verde padure
Material: Otel, spuma de inalta rezistenta 25D, piele PU (poliuretan), placaj
Dimensiunea produsului: 40 x 120 x 45 cm
Greutatea produsului: 7,6 kg (16,8 lb)
Max. Capacitate de incarcare statica totala: 660 lb (300 kg)

Continutul pachetului:
1 x Banca pentru dormitor
1 x Kit de accesorii
1 x Instructiuni

Nota clientilor

1

    Acest produs nu a primit inca nici o nota. Fii primul care publica o nota si un comentariu daca l-ai cumparat deja.

Da-i o nota: