Termostat inteligent PNI CT36, WiFi, Histerezis 0.2 grade C, Control centrala termica, Programare control temperatura, Display (Alb)
Termostat inteligent PNI CT36, WiFi, Histerezis 0.2 grade C, Control centrala termica, Programare control temperatura, Display (Alb)

Termostat inteligent PNI CT36, WiFi, Histerezis 0.2 grade C, Control centrala termica, Programare control temperatura, Display (Alb)

RON 350.0

In stoc

Acest produs este publicat la data de 21-11-2023: 11:11 si vandut de EvoMag. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate.

Usor de controlat   Cu ajutoarul aplicatie Tuya Smart, veti sti in orice moment temperatura din locuinta ta sau la fel de simplu vei putea controla cu ajutorul aplicatiei Tuya Smart termostatul PNI CT36 direct de la serviciu sau din alte zone unde te afli.   Aplicatia este compatibila cu iOS (minim v9) sau Android (minim v4.2).   Important, routerul Wifi trebuie sa functioneze in 2.4 GHz     Design modern si confort termic mai bun   Cu un design care se incadreaza perfect in orice cadru din locuinta ta, cu un ecran mare si iluminat cu ilustratii care te vor ajuta la reglarea temperaturii pentru un confort cat mai bun in locuinta sau la birou.   In plus fata de modelul CT35, termostat inteligent PNI CT36 are histerezis mai mic de 0.2 grade Celsius   Histerezis mic la termostat determina o diferenta mai mica intre temperatura maxima si minima din casa, deci un confort temic mai bun.     Dimensiuni si locul de amplasare   Termostatul inteligent PNI CT36 vine in pachet cu elemente de montaj pe perete sau cu suport pentru masa. Unitatea centrala si ea are incluse in pachet elementele necesare pentru prindere pe perete.   Programarea controlului temperaturii    Cu functia antifreeze, puteti lasa linistit centrala in seama termostatului inteligent PNI CT36.    O varietate de moduri de lucru pot fi comutate dupa bunul plac, temperatura constanta, programare zilnica, programare saptamanala; Programarea se poate face zilnic.   Include functia OWD, astfel cand modul de detectie geam/usa deschis (OWD) este activat in setarile avansate, sistemul va opri automat incalzirea daca se inregistreaza o scadere brusca a temperaturii (2° C in 15 minute mod implicit).         Imperechere   1. Apasati lung butonul de pe receptor pana cand ledul 1 clipeste repede   2. Opriti controlerul si apasati butonul meniu pana cand codul apare pe ecran, apoi apasati din nou butonul meniu   3. Asteptati ca LED 1 inceteaza sa clipeasca.   Acum asocierea s-a terminat.

Nota clientilor

1

    Acest produs nu a primit inca nici o nota. Fii primul care publica o nota si un comentariu daca l-ai cumparat deja.

Da-i o nota: