Generator Curent Electric Konner & Sohnen KSB 6500C, Monofazat, 5.5 kW, Benzina, 13 CP (Negru/Galben) pe eZone.ro si EvoMag
Generator Curent Electric Konner & Sohnen KSB 6500C, Monofazat, 5.5 kW, Benzina, 13 CP (Negru/Galben)
Generator Curent Electric Konner & Sohnen KSB 6500C, Monofazat, 5.5 kW, Benzina, 13 CP (Negru/Galben)

Generator Curent Electric Konner & Sohnen KSB 6500C, Monofazat, 5.5 kW, Benzina, 13 CP (Negru/Galben)

RON 3699.0

In stoc

Acest produs este publicat la data de 24-11-2022: 02:11 si vandut de EvoMag. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate.

MOTOARELE K&S BASIC   Gama de generatoare pe benzină K&S Basic are la bază motoare aparținând KSB, care sunt destul de silențioase și foarte fiabile datorită amplasării în partea de sus a supapelor de admisie și de eșapament. Motoarele respectă toate normele europene de calitate.   MOTOARE CU NUMERE DE SERIE INDIVIDUALE Motoarele respectă toate normele mondiale și europene de calitate, de economie și de protejare a mediului înconjurător (inclusiv nivelul de emisii nocive și nivelul de zgomot). Fiecare motor și fiecare generator au propriul număr de serie, ceea ce ne permite să controlăm calitatea producției și a serviciului.     MÂNERE ELASTICE Pentru un transport cât mai comod, se utilizează mânere elastice și care completează perfect designul și aspectul final ale echipamentului.     SISTEM PRACTIC DE PORNIRE Generatoarele sunt ușor de utilizat și nu necesită aptitudini speciale, sunt potrivite pentru a fi utilizate de toate categoriile de utilizatori. Pornirea manuală, foarte practică, vă permite să porniți repede motorul și fără efort.   PANOU DE COMANDĂ ERGONOMIC ȘI PRACTIC Panoul de comandă ergonomic și practic permite funcționarea ușoară a tuturor generatoarelor și nu necesită aptitudini suplimentare. Voltmetrul de pe panou indică tensiunea emisă de aparat în intervalul 0 la 300 volți. Acest lucru permite un control a tensiunii de ieșire din generator și ne asigură că toate echipamentele conectate la generator vor funcționa constant.     CONTROL INDICATORI CHEIE ȘI STABILIZARE TENSIUNE Generatoarele K&S Basic sunt dotate cu un sistem care controlează toți indicatorii cheie de performanță: protecție contra suprasarcinilor, oprire automată în cazul unui nivel scăzut de ulei, senzor nivel de carburant și sistem inteligent de stabilizare tensiune AVR. Vă permite să mențineți tensiunea de ieșire din generator la o valoare constantă de 230V și protejează contra scurtcircuitelor nedorite.     SUPORTURI DIN CAUCIUC PENTRU REDUCEREA VIBRAȚIILOR Toate modelele de generatoare K&S Basic sunt dotate cu piciorușe din cauciuc pentru reducerea vibrațiilor. Datorită amortizoarelor din cauciuc, generatorul de lucru nu va deteriora pardoseala și vopseaua de pe cadru nu va sări.     SET DE ACCESORII Fișa pentru priza de curent pentru 230V 32A, fișa pentru priza 230V 16A și o cheie cu bujie.  

Nota clientilor

1

    Acest produs nu a primit inca nici o nota. Fii primul care publica o nota si un comentariu daca l-ai cumparat deja.

Da-i o nota: