Aparat de ras pentru cap Remington Ultimate Series RX5 XR1500, 100% rezistent la apa, Usor de curatat, Autonomie 50 min (Negru) pe eZone.ro si EvoMag
Aparat de ras pentru cap Remington Ultimate Series RX5 XR1500, 100% rezistent la apa, Usor de curatat, Autonomie 50 min (Negru)
Aparat de ras pentru cap Remington Ultimate Series RX5 XR1500, 100% rezistent la apa, Usor de curatat, Autonomie 50 min (Negru)

Aparat de ras pentru cap Remington Ultimate Series RX5 XR1500, 100% rezistent la apa, Usor de curatat, Autonomie 50 min (Negru)

RON 318.6

In stoc

Acest produs este publicat la data de 23-09-2022: 04:09 si vandut de EvoMag. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate.

Multumita aparatului de ras pentru cap Ultimate Series RX5, parul ras va fi din nou la moda. Cu ajutorul celor 5 capete de ras iti poti rade in intregime capul, in mai putin de 2 minute*, iar multumita autonomiei de 50 de minute te vei putea rade in cap o luna intreaga†, obtinand performante de taiere la nivelul pielii, de 0,2 mm.     REZULTATE RAPIDE CU UN CONFORT OPTIM   Multumita celor 5 capete ale aparatului de ras pentru cap Ultimate Series RX5, nu a fost niciodata mai simplu si mai rapid sa te razi in cap. Oferindu-ti o experienta de ras mai rapida, acum poti acoperi o suprafata cu 60% mai mare**, folosind atat miscari circulare, cat si miscari liniare pentru a-ti rade intregul cap in mai putin de 2 minute*. Gatul si lamele flexibile se adapteaza cu usurinta la suprafata capului pentru a aluneca fara efort deasupra pielii, obtinand un confort optim.      PERFORMANTE DE TAIERE NETEDE   Aparatul de ras pentru cap Ultimate Series RX5 iti ofera performante de taiere netede, pentru un ras simplu si cat mai apropiat de piele. Taind mai aproape de piele decat un trimmer standard fara pieptan, cu ajutorul RX5 te poti bucura de rezultate cu adevarat netede, de 0,2 mm.     USOR DE CURATAT   Aparatul de ras pentru cap Ultimate Series RX5 va evita sa faca multa dezordine in timp ce te ajuta sa obtii stilul dorit. Conceput pentru a fi mai usor de curatat decat un aparat de tuns standard, nu a fost niciodata mai simplu sa te razi in cap. Avand un compartiment pentru par in care se colecteaza firele de par in timpul rasului, acum te poti bucura de rezultate netede cu mai putina dezordine dupa. In plus, aparatul de ras este 100% rezistent la apa, astfel ca il poti clati intre utilizari pentru a-l mentine intr-o conditie perfecta. 5 capete de taiere care te ajuta sa iti razi capul in mai putin de 2 minute* Rezultate la nivelul pielii - 60% mai multa acoperire** si taiere la 0,2 mm Compartiment pentru par, usor de curatat Autonomie de pana la 50 de minute, dupa o incarcare de 2 ore - pana la o luna de utilizare intre incarcari† 100% rezistent la apa Gat si lame flexibile Trimmer pentru detalii incorporat 2 indicatoare LED Husa pentru voiaj

Nota clientilor

1

    Acest produs nu a primit inca nici o nota. Fii primul care publica o nota si un comentariu daca l-ai cumparat deja.

Da-i o nota: