Masina de gaurit cu talpa electromagnetica, cu 2 trepte de viteza, prindere rapida Weldon 3/4" FEIN KBU 35-2 QW pe eZone.ro si Albertool
Masina de gaurit cu talpa electromagnetica, cu 2 trepte de viteza, prindere rapida Weldon 3/4
Masina de gaurit cu talpa electromagnetica, cu 2 trepte de viteza, prindere rapida Weldon 3/4

Masina de gaurit cu talpa electromagnetica, cu 2 trepte de viteza, prindere rapida Weldon 3/4" FEIN KBU 35-2 QW

RON 9243.3

In stoc

Acest produs este publicat la data de 25-05-2023: 11:05 si vandut de Albertool. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate.

Masina de gaurit cu talpa electromagnetica, cu 2 trepte de viteza, prindere rapida Weldon 3/4" FEIN KBU 35-2 QW Mașină de găurit universală cu stand electromagnetic, 2 trepte de viteză, turație ridicată pentru găurire eficientă cu burghiul elicoidal, portsculă Weldon 3/4" Maşină de găurit universală cu talpă electromagnetică de până la 35 mm Maşină de găurit universală cu talpă electromagnetică, mică şi cu cursă mare, 1 treaptă de viteză, rotaţie spre dreapta/stânga, sistem prindere sculă MK2 şi funcţionalitate maximă pentru lucrul flexibil pe şantier. Avantaje Fein Concept de mașină foarte rezistent la uzură, cu furtun de protecție a cablurilor motorului rabatabil pentru utilizare intensivă în domeniul industrial și meșteșugăresc. Greutate utilă perfectă datorită modului de construcție compact, cu greutate optimizată și motor de mare putere FEIN de 1 100 W cu tahometru electronic pentru înaltă stabilitate a turației, pentru lucrări fiabile și economice. Prin rotaţia spre dreapta/stânga, ajustarea electronică a turaţiei şi domeniul cursei de 260 mm este posibilă o utilizare universală, precum găurirea cu carotă, cu burghiu elicoidal sau tarodarea, precum şi zencuirea şi răzuirea. Mic, cu sistem de prindere sculă MK2. Concept de deservire simplu şi versatil, în câmpul vizual al utilizatorului. Indicator confortabil al forţei de fixare electromagnetică. Forţă de fixare electromagnetică ridicată. Senzor de răsturnare. Buton suplimentar pentru electromagnet în suportul maşinii de găurit. Rezervor integrat al lichidului de răcire. Mâner pentru avans care poate fi schimbat de pe o parte pe cealaltă. Sistem de memorare a turaţiei „Memory Function”. Comutator de protecție pentru persoane. * opţional cu accesorii. Date Tehnice: Putere nominală 1 100 W Putere în sarcină 550 W Turaţie în sarcină 130 - 520 rot./min Sistem de prindere sculă MK 2 Ø max. Carotă HM 35 mm Ø max. carotă HSS 35 mm Adâncimea max. de găurire cu carota. 50(75)* mm Burghiu elicoidal max. Ø 18 mm Filetare M 14 Zencuire max. Ø 31 mm Ø max. alezare 18 mm Sistem de prindere carote 3/4 in Weldon Schimbare carote fără scule Cursa de lucru 135 mm Cursa totală 260 mm Forţa de fixare a magnetului 10 000 N Dimensiunile talpei magnetice 175 x 80 mm Cablu cu ştecher 4 m Greutate conform EPTA 11,00 kg Găurire cu carotă în metal până la Ø 35 mm : bine potrivit Găurire cu burghiu elicoidal şi mandrină de găurit (DIN 338) : potrivit Găurire cu burghiu elicoidal cu prindere MK (DIN 345) : bine potrivit Filetare: bine potrivit Zencuire: bine potrivit Alezare: bine potrivit Lucrul cu o mână: bine potrivit Lucru deasupra capului: bine potrivit Pentru lucrări de montaj:bine potrivit Pentru ateliere :

Nota clientilor

1

    Acest produs nu a primit inca nici o nota. Fii primul care publica o nota si un comentariu daca l-ai cumparat deja.

Da-i o nota: